Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARKOVIĆ O IZBORIMA U SDP-u: Nikome nisam dala javnu podršku, apeliram na prekid međusobnih optuživanja

MARKOVIĆ O IZBORIMA U SDP-u: Nikome nisam dala javnu podršku, apeliram na prekid međusobnih optuživanja

Reagirala je na informacije da je podržala jednog od kandidata

Gradonačelnica Supetra, Ivana Marković, reagirala je na informacije objavljene u dnevnom tisku da je najprije podržavala Grbina, a nakon toga Kolara

- Kao i u svim prijašnjim situacijama kad me se svrstavalo uz drugoga kandidata, kako nikome nisam dala javnu podršku kako ne bi doprinijela daljnjim podjelama u stranci i stvaranju tzv. klanova. I prije me se, bez moje volje svrstavalo u razne struje i grupacije usprkos činjenici da sam to po svaku cijenu htjela izbjeći. Moja jedina želja je raditi za SDP, doprinijeti stvaranju jače i bolje stranke svojim iskustvom i znanjem kojem sam stekla baveći se politikom. Kampanja još traje, ali ovim putem želim pozvati sve kandidate na fer borbu, prvenstveno iznošenjem svojih politika i ideja za stranku - napisala je Marković.

Ona misli da međusobno blaćenje i prozivanje koje je u ovom trenutku već došlo do vrhunca jednostavno nije pravi način. 

- Mislite na članove, mislite na budućnost naše stranke. Apeliram na prekid ovih međusobnih optuživanja kojima svakodnevno svjedočimo jer ona samo stvaraju još veći razdor među nama. Svi kandidati su uspješni članovi SDP-a, ljudi koji obnašaju ili su obnašali odgovorne i zahtjevne dužnosti, a međusobno prozivanje i dokazivanje nečije druge nesposobnosti ne pomaže nikome od nas. Sutra ćemo svi zajedno ponovo u nove bitke i izbore, a izgovorene riječi će biti teško zaboraviti i ostavit će gorak okus ustima svih. SDP Supetar i ja osobno uvijek ćemo raditi za dobrobit stranke , nastaviti dobivati izbore kao i do sada, provoditi ideje socijaldemokracije, a svaki član, pa tako i ja ima pravo izbora koje će konzumirati na biračkom mjestu - objavila je Marković.

Vaša reakcija na temu