Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Martin Pauk napao muškarca koji je po Vrančićevoj vrbovao mlade cure i nudio im posao u agenciji koja je bila paravan za prostituciju

Martin Pauk napao muškarca koji je po Vrančićevoj vrbovao mlade cure i nudio im posao u agenciji koja je bila paravan za prostituciju

Gradski vijećnik nam je potvrdio da se sukob dogodio, ali detaljnije večeras nije htio razgovarati o tome

Splitski gradski vijećnik stranke Nezavisni za Hrvatsku Martin Pauk napao je danas poslijepodne starijeg muškarca koji se predstavljao  kao suradnik vlasnika jedne splitske modne agencije koji je prije nekoliko godina osuđen zbog podvođenja. Agenciju je koristio kao paravan, a među djevojkama je bilo i maloljetnica. 

Napad se dogodio u kafiću u Vrančićevoj ulici. Kako su nam ispričali očevici, Pauk je nasrnuo na starijeg muškarca i pobacao nekoliko stolova. Podivljao je, navodno, jer muškarac već neko vrijeme uporno nudi 'posao' i njegovoj supruzi. 

Zadnji pokušaj imao je toga jutra u istom kafiću u kojem ga je oko 17 sati napao splitski gradski vijećnik. Da se sukobio sa starijim muškarcem potvrdio nam je Martin Pauk, ali za sada ništa detaljnije nije htio govoriti.

Vaša reakcija na temu