Foto: Veljko Martinović ISPOVIJEST DESNIČARA Martin Pauk otkrio zbog čega je sve kriv

ISPOVIJEST DESNIČARA Martin Pauk otkrio zbog čega je sve kriv

Protiv njega se vodi prekršajni postupak zbog napada na jednog muškarca

Protiv Martina Pauka, gradskog vijećnika Neovisni za Hrvatsku, vodi se prekršajni postupak jer je napao muškarca koji je po Vrančićevoj ulici u Splitu vrbovao mlade cure i nudio im 'posao' u modnoj agenciji. Slučaj je, po običaju, komentirao na društvenim mrežama.

- Da, kriv sam. Kriv sam jer sam napao čovjeka koji je u mojoj ulici (u kojoj je smještena većina splitskih škola i fakulteta) po kafićima vrbovao djevojke na pragu punoljetnosti nudeći im angažman u 'agenciji'. Kriv sam jer branim svoju obitelj i obitelji svojih prijatelja i susjeda. Kriv sam jer reagiram srcem, a ne glavom, i uvijek ću takav ostati. Kriv sam jer su mi moralni zakon i pravda uvijek bili iznad službenih zakona koji su skloni manipulacijama ovisno o raspoloženju trenutne vlasti. Kriv sam jer ću se do kraja politički boriti za izmjene Ustava i zakona, kojima ćemo za svodništvo, pedofiliju, dilanje i korupciju odrediti rigorozne i drakonske kazne. Kriv sam jer ću se do zadnjeg atoma snage boriti da od Hrvatske napravimo pravednu, čestitu i poštenu državu - napisao je Pauk.

Objavu je završio Thompsonovim stihovima: 'Sude mi, zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže...'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58879, "");
Pregledaj komentare