Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MBA je igralište gdje se polaznici iskušavaju u sigurnom okruženju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MBA je igralište gdje se polaznici iskušavaju u sigurnom okruženju

GEMBA je za mene odlično iskustvo te mi je žao što ga nisam iskusio ranije. Ponosan sam što sam student prve generacije Global Executive MBA programa - kaže Giacomo Poloni, financijski kontroler Philip Morrisa

Giacomo Poloni radi više od 10 godina u Philip Morrisu, trenutno na poziciji financijskog kontrolera. Nakon višegodišnjeg rada u financijama odlučio je pojačati svoje 'soft skills' i upisao je Global Executive MBA program. Povezanost sa studentima iz različitih industrija, struka i veličina organizacija te razumijevanje njihovog načina razmišljanja i poslovanja jedna je od prednosti koje studij Zagrebačke škole ekonomije i managementa pruža na Global Executive MBA programu. 

- Na studiju sam se osjećao kao na igralištu gdje se mogu iskušavati u sigurnom okruženju. Profesori nisu samo akademici nego imaju i poslovno iskustvo te pomažu studentima povezati teoriju s praktičnim iskustvom stečenim u dosadašnjem poslovanju. To mi je bilo iznimno korisno pri analiziranju način mog poslovanja s mogućnostima unapređenja istog.

Osjećao sam se kao na igralištu jer učiš i testiraš nove pristupe poslovanju, načine prezentiranja, izvještavanja i komunikacije s kolegama u sigurnom okruženju i ne bojiš isprobavati jer imaš povjerenje u kolege te znaš da ćeš dobiti iskrene komentare - ističe Giacomo. 


Učenje vještina i testiranje u sigurnom okruženju za Giacoma je glavna prednost ovog programa jer kada se osjeti spreman za implementaciju novih vještina kreće s njihovom primjenom u stvarnom poslovanju. Sada na kraju studija, Giacomo se sa smiješkom se prisjeća protekle godine te ističe kako je bilo zaista zanimljivo putovanje, ali izazovno privatno i poslovno što ga je naučilo postaviti prioritete i fokusirati se na ciljeve.

- Bilo je zabavno provoditi vikende na H-FARM kampusu što nas je osnažilo kao grupu i omogućilo nam da razvijemo povjerenje jedni u drugi te izgradimo prijateljstva. Malo su nas i razmazila studijska putovanja u Luksemburg i New York. Bilo je to odlično iskustvo upoznavanja drugih međunarodnih kompanija i njihovih menadžera koje nam je donijelo svježe korisne ideje - ističe Giacomo. 

- GEMBA je za mene odlično iskustvo te mi je žao što ga nisam iskusio ranije. Ponosan sam što sam student prve generacije Global Executive MBA programa - kaže Giacomo Poloni, financijski kontroler Philip Morrisa.


I dok se Giacomo veseli kraju studija na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa je u tijeku upis nove generacije Global Executive MBA studenata. Za upis na Global Executive MBA program potrebno je više godina radnog iskustva, prethodno završen preddiplomski studij te težnja za daljnjim napredovanjem. 

Više o Global Executive MBA programu pogledajte ovdje

Vaša reakcija na temu