Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Među navijačima kruže fotografije jednog od napadnutih Vukovaraca u Supetru

Među navijačima kruže fotografije jednog od napadnutih Vukovaraca u Supetru

Dalmatinska mjesta u ljetnim mjesecima bilježila su i prije obračune najžešćih navijača

Među navijačima se šire fotografije za koje se tvrdi da je na njima jedan od napadnutih Vukovaraca u Supetru. 'Vukovar navija za Zvezdu', natpis je na majici na jednoj fotografiji, a na drugoj je momku preko lica crveni šal i na glavi Zvezdina kapa.

Ove fotografije stavljaju premlaćivanje na Braču u navijački kontekst, a ne međunacionalni zbog kojega je ovih dana incident postao top tema i nacionalnih medija. 

Odmah se u navijačkim krugovima pričalo da je to uzrok tučnjavi, a ne traženje srbijanskih sezonaca, jer takvi incidenti nisu baš nešto česti, iako Dalmacija sve više 'uvozi' radne snage s istoka. 

S druge strane, navijački obračuni nisu tako rijetki, a par puta su izbile masovne tučnjave u dalmatinskim mjestima između torcidaša i BBB-ovaca, pogotovo se pamte makljaže u Vodicama...

Vaša reakcija na temu