Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Angela from Pixabay MEDVJED I KOD KNINA 'Stari se tresao, trčao je ravno prema autu'

MEDVJED I KOD KNINA 'Stari se tresao, trčao je ravno prema autu'

'Bio je baš mrcina, veličine teleta'

Dan nakon što je medvjed unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera napao i lakše ozlijedio 64-godišnjeg muškarca, još jedan je snimljen u Kninu. 

Medvjed je u subotu oko 14 sati istrčao pred auto Danijela i njegova oca na samom ulasku u Knin, u predjelu Bender.

'Stari je bio za volanom, ma tresao se. Išli smo iz Knina prema Benderu i odmah na ulazu s glavne ceste nam je izletio medvjed, trčao je ravno prema autu. Nismo odmah počeli snimati jer smo se preplašili da će skočiti na auto. Direktno na nas je izletio iz šume. Onda sam potrubio i to ga je malo prestrašilo, ali nastavio je trčati ispred nas. Medo je bio baš mrcina, otprilike veličine manjeg teleta', ispričao je Danijel za 24sata.

Vaša reakcija na temu