Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Supružnici iz Splita prebačeni u bolnicu, posjetila ih je kćer - pozitivna na koronavirus

VIDEO Supružnici iz Splita prebačeni u bolnicu, posjetila ih je kćer - pozitivna na koronavirus

Kćer bračnog para je liječnica, suprug također

U splitsku bolnicu, neslužbeno doznajemo, prebačen je stariji bračni par iz Splita nakon što se otkrilo da ih je prije par dana posjetila kćer liječnica koja je pozitivna na koronavirus. Njezin suprug, također liječnik nije pozitivan. 

Među zaraženima je šestero liječnika. Troje je bilo u inozemstvu, a tu su informaciju zatajili nadređenima, otkriveno je na tiskovnoj konferenciji Stožera civilne zaštite. 

Broj pozitivnih na koronavirus u Hrvatskoj raste iz dana u dan. U Splitu su se danas pohvalili kako još nema ni jednog slučaja pozitivnog na koronavirus u Županiji splitsko-dalmatinskoj, ali je zato registriran jedan slučaj u Zadru. 


Vaša reakcija na temu