Mihanović: U Hrvatskoj nije nikad bila manja nezaposlenost, a veća zaposlenost iako smo prebrodili mnoge krize!

Mihanović: U Hrvatskoj nije nikad bila manja nezaposlenost, a veća zaposlenost iako smo prebrodili mnoge krize!

Kandidati HDZ-a su posjetili Gradac, Podgoru, Tučepe i Dugi Rat

Kandidati HDZ-a u X izbornoj jedinici su obišli Gradac, Podgoru, Tučepe i Dugi Rat. Mnoštvo koje je prisustvovalo predstavljanju programa je pljeskom ispratilo nastup svakog od kandidata, a druženje kandidata su popratili mnogi mladi. 

Najviše mladih je bilo u Dugom Ratu, stoga je u druženju pravo prvenstva u obraćanju javnosti pripalo Anti Bačiću jer su mladi u fokusu njegovog programa. Bačić je istaknuo da je Vlada RH, misleći na održivost radnih mjesta, provela niz ekonomskih mjera koje su doprinijele očuvanju radnih mjesta, te neplaćanju inih pristojbi, osobito financijskih obveza koje proizlaze iz bavljenja turizmom, konkretno turističkih pristojbi za privatne iznajmljivače i hotele. 

Potonji potez Vlade RH je pohvalila u izlaganju i Danica Baričević koja je među ostalim i zahvalila Vladi za donošenje Zakona o otocima koji je nakon 20 godina čekanja istog, sada zaživio. Baričević to osobito znači jer će braniti interese otoka i otočana u Hrvatskom saboru koje razumije u potpunosti, obzirom na to da je Bračanka. Javnosti se obratio i Petar Škorić kazavši da HDZ je odgovorna vlast kojoj je u fokusu ravnomjeran razvoj svih krajeva u Republici Hrvatskoj za što će se, uz zaštitu prava branitelja, zalagati u budućem saborskom radu. Izlaganje kandidata je zaključeno s govorom Ante Mihanovića koji je istaknuo kako do danas Hrvatska nije imala manju nezaposlenost i veću zaposlenost unatoč krizama s koronom, Agrokorom, Đurom Đakovićem, te brodogradilištima. Mihanović je u govori istaknuo kako je do početka pandemije, Republika Hrvatska imala investicijski rejting jer je u trenutku preuzimanja vlasti, nakon SDP-ove Vlade, kreditni rejting bio kako kaže: 'smeće'. Gospodarske teme će biti ono čim bi se Mihanović bavio, jednako kao i visoke tehnologije koje je samostalno implementirao u proizvodnji lijekova kojom upravlja u Galensko-analitičkom laboratoriju.

Uspjesi HDZ-ove Vlade, te kandidata su glavna motivacija javnosti da u izbornom danu, 5. srpnja državotvorna stranka osvoji iznova povjerenje biračkog tijela, osobito mladih koji u zadnje vrijeme sve češće prate rad Hrvatske demokratske zajednice, poručuju iz HDZ-a.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69008, "");
Pregledaj komentare