Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MIHANOVIĆ ODGOVORIO PULJKU: Grad ne funkcionira, a istražitelji su vam u Banovini češće od protokolarnih posjeta

MIHANOVIĆ ODGOVORIO PULJKU: Grad ne funkcionira, a istražitelji su vam u Banovini češće od protokolarnih posjeta

'Što bi Dalija Orešković rekla na ovakve optužbe da je ostala na funkciji predsjednice Povjerenstva za sukob interesa?'

HDZ-ov Vice Mihanović odgovorio je gradonačelniku Ivici Puljku na pitanje kako će se opravdati premijeru Plenkoviću jer nije htio na nove izbore. Evo što je napisao: 

'Mislim da je za gradonačelnika Puljka u ovom trenutku bitnije što će reći njegova supredsjednica Dalija Orešković i institucija iz koje je proizašla njegova transparentna stranka. 

U prvih 6 mjeseci prekršio je gotovo sva načela transparentnosti pogodovanjem, namještanjem javnih natječaja i dodjelom poslova bez javnog natječaja privatnim firmama. Što bi gospođa Dalija rekla na ovakve optužbe da je ostala na funkciji predsjednice Povjerenstva za sukob interesa? 

Grad ne funkcionira, vladajuća većina se razbježala nakon silnih afera dok ih Vi prozivate za nefunkcioniranje, a istražitelji su vam u Banovini češće od protokolarnih posjeta', napisao je.


Vaša reakcija na temu