Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Mihanović zadovoljan rezultatima tematske sjednice o Pazaru

Mihanović zadovoljan rezultatima tematske sjednice o Pazaru

'Iznimno me veseli što će podloga za izradu natječaja biti dvije prostorno-programske studije koje je naručio i ostavio Andro'

'Zbog krivog smjera kojim je krenula priča o upravljanju gradskim tržnicama bili smo prisiljeni sazvati tematsku sjednicu na kojoj ćemo povesti ozbiljnu raspravu o budućnosti Pazara i ostalih tržnica u našem gradu. 

Drago nam je da je gradonačelnik uvažio naše sugestije kako bismo ispravili propuste koji su se dogodili u dosadašnjem pristupu temi', poručio je nakon sjednice HDZ-ov gradski vijećnik Vice Mihanović

'Zaključak je da se odmah krene u izradu programa javnog arhitektonsko-urbanističkog natječaja koji će ponuditi cjelovito i održivo rješenje za tržnice, a u sam proces će biti uključeni i zakupci, što će sigurno doprinijeti kvaliteti rješenja. Iznimno me veseli što će podloga za izradu natječaja biti dvije prostorno-programske studije koje je naručio i ostavio Andro.

 Ovakvim epilogom sjednice - jednoglasnim usvajanjem zaključka o Pazaru, demantirali smo gradonačelnikove tvrdnje da je HDZ protivnik uvođenja reda na Pazaru, spriječili ga u sprovođenju još jednog privremenog i stihijskog rješenja i pokazali se kao itekako konstruktivna oporba u Gradskom vijeću', zaključuje Mihanović.


Vaša reakcija na temu