Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mijo Jurišić i Selma Katunarić također žele na čelo GKM-a

Mijo Jurišić i Selma Katunarić također žele na čelo GKM-a

Kandidrali su se još Belmondo Miliša, Zvonko Smajić, Filip Glavina i Silvana Stanić

Glumac Mijo Jurišić i savjetnica u gradskoj Službi za kulturu Selma Katunarić također žele biti ravnatelji Gradskog kazališta mladih.

Jurišić i Katunarić su, naime, predali kandidaturu za čelnika kazališta zadnjeg dana roka.

Natječaj je u ponedjeljak formalno zaključen, a pred Kazališnim vijećem je sada šest kandidata za izbor, uz Katunarić i Jurišića u igri su Belmondo Miliša, Zvonko Smajić, Filip Glavina te Silvana Stanić.

Jurišića je, neslužbeno saznajemo, dio glumaca nagovorio na kandidaturu, a Katunarić također uživa podršku dijela ansambla. Vidjet ćemo hoće li oni poremetiti šanse Miliši koji je titulirao kao favorit.

Sigurno je da za razliku od Ive Perkušića, kojega su favorizirali i Kazališno vijeće i vrh splitske gradske uprave, u novoj natječajnoj rundi svi kandidati ispunjavaju sve potrebne formalne uvjete.

Novi sastav Kazališnog vijeća čine, podsjetimo, Nives Fabečić Bojić, Toni Miljak i dr. Anđelo Mojsović, kao predstavnici gradske uprave, zatim Vinko Mihanović u ime kazališnih umjetnika, te Nada Kovačević kao predstavnica svih zaposlenika.

Hoće li izbor ravnatelja odnosno ravnateljice donijeti mir Gradskom kazalištu mladih ostaje za vidjeti, ali sigurno je da će se okončanjem agonije izbora barem posvetiti programu koji je itekako patio.

Vaša reakcija na temu