Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MILANOVIĆ O SUKOBU NA AUTOCESTI 'Nezamislivo je pucati na ljude, dvoje je ranjeno, mogli su biti mrtvi'

MILANOVIĆ O SUKOBU NA AUTOCESTI 'Nezamislivo je pucati na ljude, dvoje je ranjeno, mogli su biti mrtvi'

'Izbore u Splitu ćete ionako izgubiti, jer oni ne glasaju za papke'

Predsjednik Zoran Milanović danas je komentirao i sukob navijača i policajaca na A1.

'Ja sam hajdukovac, puno blaži nego nikada, malo sam subjektivan, ali prije svega predsjednik. Stadioni moraju biti mjesti zabave, užitka i mira. Tu se igra po pravilima koja odredi Vlada. Kad se ova vlada na to odluči, kad popiju tabletu za hrabrost, onda će se Torcida i BBB prema tome odnositi sa strahopoštovanjem. Stadioni nisu mjesto orgijanja i divljanja, ako imaš tu energiju idi na boks. Drugo, policija je trebala biti pripremljenija. Nevjerojatno mi je kako su došli u situaciju da policajac puca vatrenim oružjem', kazao je, prenosi RTL.

Milanović je kazao da je policija trebala biti pripremljenija.

'Zanima me kako su došli u situaciju da policajac puta vatrenim oružjem. Postoji cijeli asortiman stvari kojima se suzbijaju takva ponašanja, gumeni meci. Pucati revolverom na ljude bez obzira koliko bili odgovorni i krivi, tko je to planirao? To je nezamislivo, dvoje je ranjeno, ti ljudi su mogli biti mrtvi. To je problem vodstva. Ali prvi problem je da vlast ne poziva na dijalog Dinamo Hajduk, oni su pravno ništa. Izbore u Splitu ćete ionako izgubit jer oni ne glasaju za papke', kazao je Milanović.

Vaša reakcija na temu