Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MILNA JUTROS Veliki požar na Braču stavljen pod kontrolu, u blizini izbila još tri koja istražuje policija

MILNA JUTROS Veliki požar na Braču stavljen pod kontrolu, u blizini izbila još tri koja istražuje policija

Vatrogasci su noć proveli dežurajući na požarištu

Gašenjem tri požara koja su izbila u neposrednoj blizini velikoga u Milni s kojima se vatrogasci bore danima, spriječena je katastrofa. 

- Ta tri izdvojena u blizini ove lokacije su bili u začetku, ali su predstavljali veliku opasnost jer da su se spojili s ovim to bi bila 'bomba'. Policija istražuje razloge tih požara - kazao nam je glavni vatrogasni zapovjednik Brača Nikola Martinić Dragan.

Situacija u Milni je pak zadovoljavajuća.

- Noćas oko tri sata smo okružili cijelo područje i stavili požar pod kontrolu. Nećemo mi napuštati teren danima, pripremamo se i za jugo, ali razloga za zadovoljstva imamo. Ljudi su napravili veliki posao - zaključio je.

S vatrom se bori 80 vatrogasaca s 25 vozila, od kojih je 36 s kopna.

Vaša reakcija na temu