Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Ministar Šipić obrušio se na novinare: 'Posebno ističem komunističkog gojenca, dobio je kantu kakvu zaslužuje'

Ministar Šipić obrušio se na novinare: 'Posebno ističem komunističkog gojenca, dobio je kantu kakvu zaslužuje'

'Da je ovo vrijeme njegovog 'školovanog bravara', odgovornog za pokolje stotina tisuća Hrvata, bi li tada imao prostora za pisati takve gadosti'

Ministar demografije i useljeništva iz redova Domovinskog pokreta Ivan Šipić obrušio se na sve koji ga kritiziraju, ponajprije na novinare. Pritom im je poručio kako ga neće slomiti.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

'Dajem od sebe koliko mogu. Što mogu. I u uvjetima kakvim mogu uopće išta dati.

Okupim stručnjake. Mjesecima deseci razgovora sa stručnjacima, udrugama, načelnicima, gradonačelnicima, Crkvom, obiteljima i po cijeloj Hrvatskoj tako...

Sazovem medije i javno kažem o svemu što mislim. I bez fige i uškoljanosti. I primam udarce polupismenih i plaćenih novinarčića, koji rade ne da daju doprinos, već da popljuju bilo kakav pokušaj koraka naprijed.

Posebno ističem komunističkog gojenca Antu Tomića, poznatog kao 'kanta novinar'. Jer dobio je upravo ono što mu njegov izričaj 'slobodnog novinara' i medijski prostor zaslužuje. Kantu.

Da je ovo vrijeme njegovog 'školovanog bravara', odgovornog za pokolje stotina tisuća Hrvata, baš se pitam bi li tada imao prostora i 'slobodnog novinarstva' pisati takve gadosti i pljuvati po komodu kako mu padne šeširu na pamet. Jer, ispod šešira osim jednog pokušaja omalovažavanja najvažnije teme u državi nema ništa. Tako da, 'kanta' novinaru poručujem da će doći dan kada će više vrijediti ono što je u kanti dobio od njegovih 'slobodnih bravura'.

Nećete slomiti!'

Vaša reakcija na temu