Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Miro Delić i dalje na čelu Prometa, nova gradska vlast ozbiljno s njim računa za još jedan mandat

Miro Delić i dalje na čelu Prometa, nova gradska vlast ozbiljno s njim računa za još jedan mandat

Održana skupština trgovačkog društva

Direktor splitskog Prometa Miro Delić ima podršku suvlasnika tvrtke da svoj mandat odradi do kraja, do 2023. godine, a iz onoga što se moglo čuti na danas održanoj skupštini društva, nova gradska uprava ozbiljno s njim računa za još jedan mandat. Zamjenik gradonačelnika Splita Antonio Kuzmanić pohvalio je Delićev rad, a riječi hvale su imali i ostali suvlasnici Prometa, načelnici i gradonačelnici još 15 jedinica lokalne samouprave. 

Rasprava o Delićevom mandatu danas inače nije bila na dnevnom redu. Skupština se bavila izborom revizora, razrješenjem starih i imenovanjem novih članova Nadzornog odbora, a dana je i suglasnost direktoru za potpisivanje ugovora za isporuku 47 novih autobusa vrijednih 104 milijuna kuna.

Vaša reakcija na temu