Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MISTERIOZNA SMRT: Sprovod Ante Firića u četvrtak u Klisu, policija istražuje kako se našao nasred autoceste

MISTERIOZNA SMRT: Sprovod Ante Firića u četvrtak u Klisu, policija istražuje kako se našao nasred autoceste

Na njega su u rano jutro naletjela tri automobila, a još nije poznato što je prethodilo naletu vozila

Ante Firić, poznat po tučnjavi na derbiju Partizana i Crvene Zvezde u Beogradu, na kojeg su jučer rano ujutro naletjela tri automobila na autocesti kod Ivanić Grada, bit će sutra pokopan na groblju u Klisu u 16 sati. 

Policija je izvijestila o detaljima same nesreće, no nema odgovora na pitanje koje muči Firićevu obitelj i prijatelje. Kako se u rano jutro 60 kilometara južno od Zagreba uopće našao u situaciji da pretrčava preko autoceste? 

Kola nekoliko verzija događaja, poput one da su ga izbacili iz jurećeg automobila ili da je panično bježao u strahu od likvidacije, no ništa od toga zasad nije potvrđeno. Policija je navodno ispitala neke osobe koje su se vozile s Firićem, a zatražene su i snimke video nadzora s autoceste kako bi se rasvijetlila misteriozna smrt Ante Firića. 

Vaša reakcija na temu