Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MJERA OPREZA UMJESTO ZATVORA Splićanin koji je trudnicu tukao letvom pušten na slobodu

MJERA OPREZA UMJESTO ZATVORA Splićanin koji je trudnicu tukao letvom pušten na slobodu

Državno odvjetništvo tražilo je pritvor, no zabranjeno mu je približavanje susjedima koje je napao

Splićanin koji je prije dva dana letvom napao trudnicu, njenu majku i oca na Mejašima prijavljen je za nanošenje teških ozljeda i pušten na slobodu nakon ispitivanja u Državnom odvjetništvu. Za njega je tražen pritvor, no određena mu je mjera opreza, zabrana približavanja i kontaktiranja oštećenih, inače njegovih prvih susjeda. 

Kako smo doznali od napadnutih, sa svojim susjedom imaju problem već duže i navodno nisu jedini. Osumnjičeni svojata put, a prije dva dana izletio je iz kuće s letvom u rukama razljućen što je žena parkirala automobil kod ograde svojih roditelja. Letvom je polomio ruke trudnici i njenoj majci, sve su gledala djeca od godine i tri godine. Ocu trudnice letvom je polomio prst. 

Vaša reakcija na temu