Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP MLADI SPLIĆANIN NESTAO U BEOGRADU 'Doslovno na par minuta smo se odvojili u klubu i od tada kao da je u crnu rupu upao'

MLADI SPLIĆANIN NESTAO U BEOGRADU 'Doslovno na par minuta smo se odvojili u klubu i od tada kao da je u crnu rupu upao'

Zadnji put je viđen u 2.30 sati prije dva dana

Policiji je prijavljen nestanak Mateja Periša, 28-godišnjaka iz Splita. 

Zadnji put je viđen prije dva dana u jednom beogradskom noćnom klubu. Visok je 188 centimetara, ima plavu kosu i oči, ravan nos i jače je tjelesne građe. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Kako doznajemo, s društvom je izašao zadnji dan Stare godine u noćni klub i od 2.30 sata iza ponoći mu se gubi svaki trag.

- Ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo. Tražimo ga od Nove godine, ma doslovno na par minuta smo se odvojili u klubu i od tada kao da je u crnu rupu upao - prepričao nam je prijatelj.

Sedam prijatelja je zajedno izašlo u život, a sada ga bjesomučno traže.

U potragu se uključila i policija.

- Ne znam, zaista ne znam što se moglo dogoditi u tom kratkom periodu, je li možda otišao do nekih cura u klubu ili negdje, ali nemoguće je da ga od tada nema - završio je.

Nema mjesta gdje nisu zatražili pomoć i vjeruju u sretan ishod.

Vaša reakcija na temu