Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mladić palio plastične kontejnere po Kaštelima

Mladić palio plastične kontejnere po Kaštelima

Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari

Kaštelanski su policajci uhvatili 19-godišnjaka kojeg su osumnjičili za ukupno pet požara na kontejnerima. 

Utvrdili su da je od 23. siječnja do 11. veljače palio kontejnere po Kaštelima. U rano jutro 25. siječnja je u Kaštel Novom izazvao požar na dva plastična kontejnera koji se proširio i na uređaj za samonaplatu parkiranja pri čemu je nastala šteta u od 48 tisuća kuna. Između 23. i 25. siječnja je u Kaštel Gomilici i Kaštel Štafiliću izazvao požare na četiri plastična kontejnera, a šteta je 6 tisuća kuna. Dva dana kasnije, 27. siječnja, je izazvao požare na sedam kontejnera na području Kaštel Gomilice, Kaštel Starog i Kaštel Novog. Na plastičnom kontejneru u Kaštel Novom izazvao je požar 9. veljače, a 11. veljače i požar na kontejneru u Kaštel Lukšiću. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 19-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari redovnim putem.

Vaša reakcija na temu