Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com MLADIĆI REKETARILI MALOLJETNIKA: Doveli ga na rub balkona i prijetili da će ga baciti

MLADIĆI REKETARILI MALOLJETNIKA: Doveli ga na rub balkona i prijetili da će ga baciti

Prijavljeni su Državnom odvjetništvu za mladež

Splitska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i dvojicom 19-godišnjaka. Utvrdili su da su iznuđivali novac od jednog maloljetnika. Početkom prošle godine su doznali da maloljetnik kod sebe ima nekoliko stotina kuna, pa su ga optužili za nepostojeći dug i prijetili mu napadom ako im ne da 500 kuna. 

- Nakon što im je iz straha prvi put predao novac, nastavili su s lažnim optuživanjem i ucjenama te daljnjim iznuđivanjem novca. U više navrata su ga fizički napali, a jednom prilikom doveli na rub balkona katnice i prijetili da će ga baciti. Iz straha za svoj život maloljetnik je u više navrata od siječnja do lipnja prošle godine osumnjičenima predao ukupno 75 tisuća kuna na ime nepostojećeg duga - izvijestili su iz policije.

Protiv trojice osumnjičenih za kazneno djelo iznude  je nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež podnijeta kaznena prijava.

Vaša reakcija na temu