Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović MLAK DOČEK ZA IVICU PULJKA: U Banovini novom gradonačelniku pljeskalo tek desetak djelatnika

MLAK DOČEK ZA IVICU PULJKA: U Banovini novom gradonačelniku pljeskalo tek desetak djelatnika

Očito nisu svi oduševljeni

Ivica Puljak je danas sa svojim zamjenicima, kako je i najavljeno, u 10.40 sati, došao pred Banovinu, sjedište splitske gradske uprave, kako bi preuzeo vlast od dosadašnjeg gradonačelnika Andre Krstulovića Opare

Za razliku od prethodnih gradonačelnika, doček Ivice Puljka bio je prilično mlak. Naime, na hodniku ga je dočekalo svega desetak zaposlenika. Pljesak je trajao vrlo kratko. 

Puljak se sa zamjenicima Bojanom Ivoševićem i Antoniom Kuzmanićem potom uputio na kraći sastanak s gradonačelnikom Oparom. Uskoro će biti i službeno izvršena primopredaja vlasti nakon čega će se novi gradonačelnik Splita Ivica Puljak obratiti zaposlenicima gradske uprave. 


Vaša reakcija na temu