Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MOGUĆI MOTIV: U kiosku koji je eksplodirao radi žena osumnjičenog za ubojstvo Petra Vuknića

MOGUĆI MOTIV: U kiosku koji je eksplodirao radi žena osumnjičenog za ubojstvo Petra Vuknića

Tijekom dana bi trebali biti poznati rezultati očevida

Eksplozija koja je odjeknula u noći u kiosku na Splitu 3 povezana je moguće s obračunima u splitskom podzemlju. Naime, u kiosku radi supruga Dragomira Petrovića zvanog Buvel koji je početkom godine uhićen i pritvoren zbog ubojstva Petra Vuknića.

Eksplozija koja je odjeknula u noći u kiosku na Splitu 3 povezana je moguće s obračunima u splitskom podzemlju. Naime, u kiosku radi supruga Dragomira Petrovića zvanog Buvel koji je početkom godine uhićen i pritvoren zbog ubojstva Petra Vuknića, kojem su sudili kao pripadniku zločinačke organizacije Željka Rajića.

Petrović se našao s Vuknićem, navodno da razjasni tko je kriv za požar u garaži na Pujankama u kojem je izgorio i Golf njegove supruge. Tijekom vožnje upucao ga je hicem iz pištolja, tvrdi da je to bilo u samoobrani. Tijelo je ostavio na zabačenom predjelu iznad Kaštela, a onda se predao policiji i uputio ih na lokaciju.

Vuknić je bio prvi član Rajićeve organizacije koji je pristao na nagodbu s USKOK-om, no potom se predomislio i srušio sporazum na višem sudu.

Tijekom dana trebali bi biti poznati rezultati očevida i o kakvoj se eksplozivnoj napravi radi.

Prije koju godinu dosta se prašine diglo oko postavljanja ovog kioska u mandatu gradonačelnika Ive Baldasara

Sumnjalo se da se uređuje za tadašnjeg vijećnika Damira Ćosića Rodu koji je bio pouzdan oslonac u Gradskom vijeću. Ćosić je kazao da je pomagao svom suborcu koji je u posao ušao s njegovim sinom.

Vaša reakcija na temu