Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DUGOPOLJE mömax Split otvara svoja vrata - dođite i pronađite svoju inspiraciju!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

DUGOPOLJE mömax Split otvara svoja vrata - dođite i pronađite svoju inspiraciju!

'Naša je misija pomoći ljudima stvoriti domove koje vole'

Svojim poslovnicama, od njih ukupno 98 diljem Europe, mömax će u srijedu, 23. studenog, dodati još jednu - u SplituNakon Zagreba i Rijeke, mömax Split će postati treća poslovnica jednog od najmodernijeg, ali i jednog od najpristupačnijeg lanca trgovina namještajem u Hrvatskoj. 

Vrata svoje novoizgrađene poslovnice u Dugopolju, na adresi Svetog Leopolda Mandića 2, mömax će otvoriti u 8 sati, a kupce će dodatno razveseliti zabavni program povodom otvorenja koji će začiniti nagradna igra i izazovi u kojima najuspješnije i najsretnije očekuju primamljive nagrade. Uz najavljenu posebnu prodajnu akciju od 20% na cijeli asortiman koji nije na sniženju, mömax je pripremio i brojna dodatna sniženja mnogobrojnih proizvoda iz svoje pristupačne ponude.

Naša je misija pomoći ljudima stvoriti domove koje vole, stoga smo uzbuđeni što otvaramo novu poslovnicu u Dalmaciji, poručuju iz mömaxa. Modernost i pristupačnost, kao okosnice koncepta mömaxove filozofije, kupcima nudi apsolutno sve za uređenje prostora - od inspiracije i ideja, koje se vrlo lako mogu ukomponirati u vaš dom, pa sve do najsitnijih detalja koji će upotpuniti svaki prostor. Svake sezone donosimo nove ideje, trendove, inspiracije u naše poslovnice, a time i u vaše domove, poručuju iz mömaxa.

Uz mömax, svijet je odmah ljepši jer samo u mömaxu možete pronaći moderan, trendovski i raznolik namještaj po najpristupačnijim cijenama. Dinamika svojstvena modnoj industriji danas vrijedi i za industriju namještaja. Međutim, u mömaxu to ne znači konfekcija. Umjesto toga našim kupcima pomoći ćemo kreirati kompletna rješenja za stanovanje za svaki tip doma. Romantičan, skandinavski, egzotični stil? Imamo ih sve - i još puno više.

Uz savršeno predstavljene ideje za uređenje u izložbenim odjeljcima, kao i ideje koje možete preuzeti 1:1 u svom domu, s mömaxom pronađite inspiraciju za opremanje svake prostorije u stanu ili kući. Ne zaboravite i na popularnu mogućnost izrade kuhinje po mjeri, te besplatne mogućnosti 3D planiranja kuhinja. Jer kuhinje su srca svakog doma.

Kako bi maksimalno pomogli našim kupcima, u našim poslovnicama prikazujemo kompletna uređenja za stanove od 35, 50 i 70 kvadrata. Savršeno za uređenje apartmana, stanova ili kuća. Naša ciljana skupina ima stila i voli pratiti trendove - baš kao i mi. A znamo da je budžet često ograničen, za razliku od ideja i želja za vlastiti dom. Zato nudimo cijene koje svatko sebi može priuštiti.

Više o mömaxu, oazi inspiracije i modernog namještaja koji nudi najnovije trendove za uređenje doma, možete pronaći na web stranici.

mömax - i svijet je odmah ljepši.

Vaša reakcija na temu