Monika Vuković Bolanča: Spremna sam i na prosvjed ako bude potrebno!

Monika Vuković Bolanča: Spremna sam i na prosvjed ako bude potrebno!

Ako mislite da sam jedna mala i krhka ženica, koja nema snage i hrabrosti za borbu, grdno ste se prevarili...

Monika Vuković Bolanča, sestra heroja Domovinskog rata Vladimira Vukovića Vate, koja se bori da Podstrana na adekvatan način oda počast palom branitelju, nije zadovoljna odgovorom načelnika Mladena Bartulovića objavljenim na Dalmatinskom portalu.

- Načelniče Bartuloviću, svojim odgovorom ste još jednom potvrdili da nemate ni srama ni obraza. Nakon pet godina besramnog ignoriranja mene kao sestre poginulog heroja, brzopotezno se pravdate za medije kako biste sačuvali sliku velikog domoljuba i brižnog načelnika - rekla je Monika Vuković Bolanča, pa nastavila:

- Srce me neopisivo boli što na ovakav način moram izlaziti u medije, ali ne mogu dopustiti da se netko poigrava mojim poginulim bratom i s njegovom obitelji. Ako mislite da sam jedna mala i krhka ženica, koja nema snage i hrabrosti za borbu, grdno ste se prevarili. Obratit ću se ponovo predsjednici, Ministarstvu branitelja, udrugama, ma bude li potrebno i prosvjedovat ću. Jedno je sigurno, vaše priče i lažna obećanja više neću slušati, pet godina se doslovno rugate. Upravo kako ste znali iskoristiti ime Vladimira Vukovića Vate za vlastitu političku promociju, sada je vrijeme da davna obećanja ispunite!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48383, "");
Pregledaj komentare