Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay / ilustracija MOTOCIKLIST POGINUO, VIŠE OZLIJEĐENIH Policija objavila detalje stravične nesreće na magistrali

MOTOCIKLIST POGINUO, VIŠE OZLIJEĐENIH Policija objavila detalje stravične nesreće na magistrali

Vozio bez dozvole

Danas oko 10.30 sati dogodila na državnoj cesti D-8 nedaleko od Podorljaka smrtno je stradao 29-godišnji motociklist. Policijska uprava šibensko kninska objavila je nove detalje prometne nesreće.

29-godišnji vozač upravljao je motociklom Honda bez registarskih oznaka i kojem je istekla valjanost prometne dozvole, a nije imao ni položenu odgovarajuću 'A' kategoriju. Na dijelu kolnika gdje je promet reguliran privremenom prometnom signalizacijom (ograničenje 30 km/h zbog izvođenja radova na kolniku), u desnom zavoju brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste, preglednosti te gustoći prometa kojom prilikom prelazi u traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera. Udario je u osobni automobil Suzuki koji je dolazio iz suprotnog smjera i kojim je upravljao 44-godišnjak. 

Od siline udara i zadobivenih ozljeda motociklist je preminuo na mjestu događaja, dok su tri osobe iz osobnog automobila zadobile lakše, a četvrta teške tjelesne ozljede te je jedna zadržana na promatranju u KBC Firule.

O prometnoj nesreći Posebnim izvješćem bit će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Vaša reakcija na temu