Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mrtav nađen Pavao Bulj, bio je optužen za ubojstvo mlade Sinjanke Anđele Bešlić

Mrtav nađen Pavao Bulj, bio je optužen za ubojstvo mlade Sinjanke Anđele Bešlić

Zadnjih godina je živio kao beskućnik

Jutros je pronađeno mrtvo tijelo Pavla Bulja, koji je zajedno s Ivanom Buljem bio optužen zbog ubojstva mlade Sinjanke Anđele Bešlić

Policija je dojavu o pronalasku tijela zaprimila u 10.50 sati. Nađen je u trajektnoj luci, u napuštenom prostoru u kojem su nekada bile prostorije Dalmacijavina. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi mogli uputiti na sumnju da je njegova smrt posljedica kaznenog djela. 


Zbog ubojstva 16-godišnje Anđele Bešlić Ivan Bulj je pravomoćno osuđen na 22 godine zatvora dok je Pavao Bulj bio oslobođen optužbe za teško ubojstvo.


Nakon što je pravomoćno oslobođen, Pavao Bulj je pokrenuo parnicu protiv države tražeći isplatu tri milijuna kuna zbog neosnovanog pritvaranja. Početkom 2012. godine nepravomoćno mu je dosuđeno 580 tisuća kuna odštete. Posljednjih godina živio je kao beskućnik.

Vaša reakcija na temu