Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Mrtvog ga našao brat u kući na Braču, policija istražuje što se dogodilo

Mrtvog ga našao brat u kući na Braču, policija istražuje što se dogodilo

R. D. radio je kao redar u hvarskim klubovima

U kući u Donjem Humcu na Braču popodne je pronađen mrtav 47-godišnji R. D. Radio je kao redar u hvarskim klubovima, a prije toga je bio djelatna vojna osoba. 

Pronašao ga je brat u kući na imanju. Krenuo je pogledati što je s njim jer su ga kontaktirali bratovi prijatelji s Hvara. Nisu mogli cijeli dan uspostaviti kontakt. 

Kako doznajemo, jučer je R. D. još bio živ. Vidjeli su ga susjedi iz Humca. 

Policija je u kući u kojoj je pronađeno mrtvo tijelo. U tijeku je očevid. Kako doznajemo, na glavi pokojnog uočene su ozljede, a istražitelje zbunjuje što oko tijela nema krvi.

Naložena je obdukcija koja bi trebala otkriti uzrok smrti. Pokojni je imao i određene zdravstvene tegobe. 

Policija za sada ne isključuje nijednu opciju, no prema prvim informacijama nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na kazneno djelo.

Čini se da je muškarcu pozlilo, a pretpostavlja se da su ozljede na glavi nastale od njegovog psa koji ga je pokušavao probuditi.

Vaša reakcija na temu