Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Muškarac i žena krali po Zadru, ona je napala i teško ozlijedila trgovkinju

Muškarac i žena krali po Zadru, ona je napala i teško ozlijedila trgovkinju

Predani su pritvorskom nadzorniku

Policija je uhitila 37-godišnjaka i 36-godišnjakinju koje su osumnjičili za više kaznenih djela. 

Utvrdili su da su prije dva dana iz otključanog automobila, koji je bio parkiran u Ulici Mihovila Pavlinovića, ukrali torbicu. 

Žena je osumnjičena i za nanošenje teških tjelesnih ozljeda trgovkinji. dogodilo se to 1. srpnja dok je narušavala red i mir. 

'Protiv 36-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog razbojničke krađe i teške tjelesne ozlijede, dok se protiv 37-godišnjaka podnosi kaznena prijava zbog razbojničke krađe, te su jučer nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku policijske uprave', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu