Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGSS Muškarac na Kašjunima pao s 10 metara na stijene

Muškarac na Kašjunima pao s 10 metara na stijene

Ozlijedio je glavu i slomio nogu

U padu sa stijene na Kašjunima podno Marjana, teško je ozlijeđen 40-godišnji muškarac. Pomoć mu je pružila Hrvatska gorska služba spašavanja.

'U 17,36 preko Centra 112 HGSS Stanica Split dobila  je dojavu o unesrećenoj muškoj 40-tak godina staroj osobi na predjelu Kajšuni pod Marjanom u Splitu.

Unesrećeni se prilikom kretanja neprohodnim terenom okliznuo i pao s visine od desetak metara na stijene u podnožju strmine. 

Gorski spašavatelji brzo su se spustili do unesrećenog koji je imao otvoreni prijelom potkoljenice i ozljedu glave ali je bio pri svijesti. Na mjesto nesreće stigli su i djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su ga zbrinuli. 

Radi lakšeg transporta pozvan je i brod pomorske policije ali kako brod nije mogao pristati uz obalu izvršen je kosi transport uz pomoć užeta. Izvlačenje nosila s unesrećenim do asfaltne ceste završeno je u 19,11 sati', priopćio je HGSS.


Vaša reakcija na temu