Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mužinić Bikić: Prije će zmija pokazati noge nego Puljak rezultate upisa u vrtiće

Mužinić Bikić: Prije će zmija pokazati noge nego Puljak rezultate upisa u vrtiće

'Vrime je za promjenu'

Potpredsjednica splitskog HDZ-a, Zrinka Mužinić Bikić, osvrnula se na probleme s kojima se suočavaju splitski roditelji.

'Prije će zmija pokazati noge nego Puljak rezultate upisa u vrtiće, ali nije za ludu ona u laži su kratke noge ili dug nos. Neke stvari su tako ostale iste kao lani, nažalost. Tako ni mali Noa i jos mnogi neće biti upisani u vrtić. Novo, u odnosu na lani, je barem da je gradonačelnik zamijenio onu ili HDZ ili Hrvatska ovom novom strpite se još malo. I hoćemo, još koji mjesec. A onda će bit strpljeni spašeni i stanari Vukovarske 81 i Anđeli u Škverskoj i djeca s autizmom, a i svi ostali čiji je život stao u tom bit će, sad će i samo što nije. 

Sve što smo naučili o našem gradonačelniku ove 3 godine, osim sklonosti laganju i neosjetljivosti, je da bi rado čistio ispred tuđih vrata, ali nekako nam grad nikad šporkiji. Vrime je za promjenu. Ovaj put na bolje...', napisala je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu