Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Na Adriatic Gastro Showu se predstavlja 120 izlagača iz 12 zemalja

Na Adriatic Gastro Showu se predstavlja 120 izlagača iz 12 zemalja

Sajam je otvoren za posjetitelje od četvrtka do nedjelje od 9.30 do 19 sati

Spaladium Arena od četvrtka do nedjelje ugostit će prvi put Adriatic Gastro Show, međunarodni festival gastronomije i turizma. Predstavit će se 120 izlagača iz 12 zemalja, poput Francuske, Italije, Francuske, te susjednih zemalja.

- Izdvojio bih da na Adriatic Gastro Showu izlažu najveće firme u Hrvatskoj, ali su dobile priliku i puno manje firme koje do sada nisu mogle zbog skupoće izlagati. Omogućili smo im povoljnim cijenama da dođu na Festival - kazao je direktor Stipe Šamija.

Naglasio je da je izabrana Spaladium Arena isključivo zbog želje izlagača da se nađe jedan adekvatan prostor koji će zadovoljiti sve potrebe.

Otkrili su i da su na 20 tisuća adresa poslali pozivnice, a sve s ciljem da dovedu što više tvrtki vezanih za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo.

Direktor marketinga Josip Bužančić je najavio bogat popratni program kao cooking show, prezentacije, poslovne susrete...

Posebno je izdvojen regionalni Forum u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

Ruku podrške organizaciji Festivala dala je i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

- Enogastronomija je itekako bitan segment turističke ponude, s godinama će biti još značajniji i zato je svaki korak u tom smjeru izuzetan za našu županiju. Možemo vidjeti u predsezoni i posezoni povećanje gostiju, a ovakve manifestacije će sigurno pridonijeti da dođe još više gostiju, a isto tako da se naši turistički subjekti ovdje nađu i unaprijede našu ponudu - ustvrdio je Joško Stella, direktor splitsko-dalmatinske Turističke zajednice. 

Adriatic Gastro Show je otvoren za posjetitelje od četvrtka do nedjelje od 9.30 do 19 sati.

Vaša reakcija na temu