Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Na Braču još uvijek nema oboljelih od koronavirusa

Na Braču još uvijek nema oboljelih od koronavirusa

Propusnice se izdaju samo unutar otoka

Krizni stožer otoka Brača za borbu protiv koronavirusa danas je odlučio kako do danjeg ostaju pri izdavanju propusnica unutar otoka radi kritičnog razdoblja koje je pred svima. Na otoku Braču, naime, nema ni jedne osobe pozitivne na covid - 19.

'Odluke koje smo do sada donosili, isključivo zajednički i jednoglasno rezultirali su stanjem koje vidite na slici. Molimo Vas, da nam vjerujete da radimo sve najbolje u interesu cijelog otoka i zdravlja svih nas,naše djece i pogotovo naših najstarijih kojih na Braču ima zaista veliki postotak. Na otocima je puno starije populacije i dolazak zaraze predstavljao bi veliku opasnost. Lijepo je vrijeme, vjerujem da nam je svima dosadilo, da smo se malo opustili, ali vjerujte opasnost je tu. Nevidljiva, ali stvarna. Pogledajte razvijanje situacije u našoj županiji i zaista tek sada moramo biti na što većem oprezu! Molimo Vas da izbjegavajte trgovine, okupljala, izlaske , te pogotovo odlaske na kopno ( propusnice se izdaju samo za neodgodive i hitne slučajeve)i molimo Vas da se svi suzdržimo još malo', poručila je supetarska gradonačelnica, Ivana Marković.


Vaša reakcija na temu