Na dubrovačkom području 102 nova slučaja, preminuo stariji muškarac iz Ploča

Na dubrovačkom području 102 nova slučaja, preminuo stariji muškarac iz Ploča

U bolnici je 26 pacijenata

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 102 nova slučaja zaraze koronavirusom. 

Riječ je o 18 muških i 21 ženskoj osobi iz Dubrovnika, 11 muških i 14 ženskih osoba iz Metkovića, šest muških i pet ženskih osoba iz Župe dubrovačke, pet muških i tri ženske osobe iz Ploča, tri muške osobe iz Dubrovačkog primorja, tri ženske osobe iz Konavala, dvije ženske osobe iz Blata, Kule Norinske i Opuzena, dvije muške osobe iz Smokvice, po jedna muška osoba iz Korčule i Lumbarde, jedna ženska osoba iz Pojezerja te dvije muške osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

Za njih 63 je utvrđena epidemiološka veza, a Preminula je jedna muška osoba iz Ploča (1925. godište).

Oporavila se 21 osoba i to: osam iz Dubrovnika, četiri iz Metkovića, tri iz Smokvice, po dvije osobe iz Konavala i Vela Luke, jedna osoba iz Župe dubrovačke i jedna osoba koja nema prebivalište na području te županije.

U bolnici Dubrovnik hospitalizirano je 26 osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata obrađeno je 325 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 19.020 uzoraka.

U samoizolaciji je 907 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 89 slučajeva kršenja samoizolacije.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(78957, "");
Pregledaj komentare