Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Jaković NA DVA MJESTA Pukla cijev na Marjanu, uočen i veći kvar

NA DVA MJESTA Pukla cijev na Marjanu, uočen i veći kvar

Iza 15 sati sve je bilo riješeno

Na potezu od sjevernih vrata do Prve vode u utorak ujutro pukla je vodovodna cijev. Komunalnoj tvrtki curenje su dojavili rekreativci, nakon čega su izašli na teren i sanirali kvar. 

- Došlo je do puknuća na jednom mjestu i prilikom popravka, vidjeli smo curenje na još jednom, nešto daljem. Pristupili smo stoga zamjeni cijevi otprilike duge pet metara. Nakon toga je voda puštena - objasnili su nam u Vodovodu i kanalizaciji.

Prije popravka, naravno, kontaktirali su odgovorne u Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom Marjan. S obzirom na to da se radi o sanaciji, preciznije o hitnim radovima, nikakve posebne dozvole za rad u park šumi nisu potrebne.

Vaša reakcija na temu