Na hotelu Marjan osvanuo transparent upućen gradonačelniku

Na hotelu Marjan osvanuo transparent upućen gradonačelniku

Članovi udruge AAA prije godinu dana su se često sukobljavali s Darkom Miladinom zbog prostorije u Dioklecijanovoj palači

'Opara zašto povlačiš tužbu protiv lopova Darka Miladina? Ne držiš se riječi', napisano je na transparentu koji je osvanuo na hotelu Marjan.

Naime, prije godinu dana sukobi između bivšeg nogometaša Hajduka Darka Miladina i članova udruge Adria Art Annale oko prostorije u Dioklecijanovoj palači događali su se gotovo svakodnevno. Situacija se primirila kada je gradonačelnik Andro Krstulović Opara na sastanku s udrugama, krajem prošle godine, rekao da će Grad tužiti nogometaša i njegovu tvrtku, ali je sredinom veljače Grad odlučio povući tužbu. Iz Banovine su tada poručili kako odustaju od postupka protiv investitora hotela u Dioklecijanovoj palači jer 'nemaju pravni interes voditi sudski postupak budući da je nakon njegova pokretanja prostor postao državno vlasništvo'. 

- Prostor je vraćen državi i Grad više nema interesa u sporu - poručili su tada iz Banovine.

Antej Jelenić iz udruge Adria Art Annale, kaže da je i on čuo za transparent na hotelu Marjan, a na pitanje imaju li oni nešto s tim odgovara da nije bitno tko je autor, već poruka koja se šalje.

- Gradonačelnik je na sastanku s udrugama izričito rekao da će Grad voditi ovaj spor s Miladinom, a potom u veljači odustaju od tužbe. Mi smo se na tu njihovu odluku žalili na što je sud zatražio očitovanje iz Grada. Prošlo je više od tri mjeseca i Grad se još nije očitovao - komentirao je Jelenić.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare