Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na parkingu u Zrinsko-frankopanskoj vrijeđao policiju pa počeo bježati

Na parkingu u Zrinsko-frankopanskoj vrijeđao policiju pa počeo bježati

Prilikom bijega je pao na pod

U nedjelju, oko 0.30 sati na parkingu u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Splitu, 21-godišnak je narušavao javni red i mir vrijeđajući policijske službenike, nakon čega je u jednom trenutku počeo bježati.

Prilikom bijega je pao na pod, a kada su policijski službenici došli do njega, nad njim su uporabili sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Dok su policijski službenici postupali prema 21-godišnjaku, prišao im je 23-godišnjak, koji je odgurivao policijskog službenika, pokušavajući ga onemogućiti u postupanju, zbog čega su i nad njim uporabljena ista sredstva prisile. Obojica su privedena u policijsku postaju.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv 21-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je protiv 23-godišnjaka podnesena kaznena prijava, zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi.

Vaša reakcija na temu