Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NA PLAŽI PIPKAO 13-GODIŠNJAKINJU Španjolac uhićen u Zračnoj luci Dubrovnik, prijeti mu do 8 godina zatvora

NA PLAŽI PIPKAO 13-GODIŠNJAKINJU Španjolac uhićen u Zračnoj luci Dubrovnik, prijeti mu do 8 godina zatvora

Sve je potvrdilo i nekoliko svjedoka, a od pomoći će biti i snimke nadzornih kamera postavljenih na plaži Dubrovnik Presidenta

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta, španjolski je državljanin E. G. V. (43) uhićen je u prostoru Zračne luke Dubrovnik te mu je sudac istrage, nakon što ga je saslušao dežurni državni odvjetnik, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te bijega iz Hrvatske, odredio 30 dana istražnog zatvora, piše Dubrovački vjesnik.

Nakon što joj se kćerka (13) požalila da ju je Španjolac pipkao na plaži hotela Valamar Dubrovnik President na Babinu kuku, majka djevojčice je sve prijavila policiji i detaljno opisala izgled te kako je osumnjičeni pedofil izgledao. Sve je potvrdilo i nekoliko svjedoka, a od pomoći će biti i snimke nadzornih kamera postavljenih na plaži Dubrovnik Presidenta.

Seksualni predator kojem su na meti najmlađe osobe uhićen je nekoliko dana nakon prijave, a utvrdilo se i da je bio gost spomenutog hotela.

Kako je za Dubrovački vjesnik potvrdio glasnogovornik i istražni sudac dubrovačkog Županijskog suda sudac Pero Miloglav, postupak prepoznavanja još uvijek nije službeno obavljen, ali će i to biti uskoro.

Španjolac je porekao počinjenje kaznenog djela za koje je prijavljen i osumnjičen, a ako se tijekom predstojećeg pravosudnog postupka sumnje i formalno dokažu, može biti osuđen na vremensku kaznu do 8 godina zatvora.

Vaša reakcija na temu