Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joseltr from Pixabay / Kolaž NA PLAŽI U KAŠTELIMA Ženu izgrizao pas dok je bila s unucima na moru

NA PLAŽI U KAŠTELIMA Ženu izgrizao pas dok je bila s unucima na moru

'Moglo se dogoditi veće zlo, apeliram na kazne i provođenje nadzora'

Kupanje s unucima jednoj se Kaštelanki pretvorilo u noćnu moru. Na plaži u Kaštel Štafiliću je napala i izgrizla argentinska doga.

- Bila je odvezana, vlasnik je bio u blizini, skočila je na bidnu ženu, bacila na pod i grizla. Unuci joj za to vrijeme bili u moru. U silnoj boli samo je govorila 'djeca, djeca' - prepričava nam širi član obitelji.

I baku i unuke su prevezli na Hitnu pomoć. Rane su velike, ruke su u zavojima, a trauma je silna. Srećom, ponavljala je više puta, djeca su bila u moru, mogla su stradati. Horor se odvio na plaži gdje se kupaju obitelji s djecom. Psima nije dozvoljeno, a ne treba ni naglašavati da je kažnjivo 'držanje bez nadzora', odnosno bez uzice.


- Apelirao bih na vlasnike da drže ljubimce na uzici, a opasne pasmine i brnjicu - dodao je.

Moglo se dogoditi i veće zlo zbog nečije ignorancije zakona. Ovako, kako nam je podvukao, neka bude ozbiljna opomena svima, vlasnicima, ali i komunalnim redarima u obavljaju nadzora.

Vaša reakcija na temu