Foto: Pixabay Na području Splitsko-dalmatinske županije ukupno 36 zaraženih, Stožer objavio detaljne brojke po gradovima

Na području Splitsko-dalmatinske županije ukupno 36 zaraženih, Stožer objavio detaljne brojke po gradovima

Opće zdravstveno stanje oboljelih je stabilno, poručuju

Na području Splitsko-dalmatinske županije u odnosu na jučerašnji dan 5 je osoba više pozitivno na virus COVID-19, te je na danas ukupno 36 osoba pozitivno na koronavirus.

- U ovom trenutku u gradu Splitu 24 osobe su pozitivne na korona virus, u Sinju 3 osobe, Hrvacama 1, Vrlici 1, Solinu 3 osobe, Dugom Ratu 1 osoba, Podstrani 1 osoba, Hvaru 1 osoba i Kaštelima 1 osoba - izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Od ukupnog broja zaraženih 6 osoba su zdravstveni djelatnici i to 2 liječnika, 2 stomatologa, 1 inženjer te 1 djelatnik srednje stručne spreme. U samoizolaciji nalazi se 55 zdravstvenih djelatnika.

- Opće zdravstveno stanje svih zaraženih s područja Splitsko-dalmatinske županije je stabilno, dok se jedna osoba s područja Šibensko-kninske županije nalazi na respiratoru u KBC-u Split. Svi kontakti zaraženih obrađeni su od strane epidemiološke službe. Napominjemo da se sve zdravstvene usluge u KBC-u Split pružaju kao i do sada. U karanteni hotela Zagreb u ovom trenutku nalazi se 29 osoba, od čega 21 hrvatski državljanin te 8 stranih državljana - poručuju iz Stožera.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61656, "");
Pregledaj komentare