Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr.com Na području Zadarske županije 45 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Na području Zadarske županije 45 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Ukupno je hospitalizirano 19 pacijenata, od kojih je dvoje na respiratoru

Na području Zadarske županije 45 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u najvećoj mjeri riječ je o kontaktima ranije zaraženih osoba i obiteljskim kontaktima dok se za ostale utvrđuju kretanja i kontakti, priopćili su iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije. 

S područja grada Zadra je 19 novozaraženih osoba, po troje ih je iz Benkovca, Biograda te općina Poličnik i Sv. Filip i Jakov, dvoje novooboljelih imaju općine Novigrad, Polača, Vir i Zemunik Donji, a po jednoga grad Nin te općine Bibinje, Privlaka, Pakoštane, Stankovci i Vrsi. 

U samoizolaciji je 721 osoba, a aktivni nadzor je istekao za njih 9066. Tijekom jučerašnjeg dana testirana su 203 uzorka.

U Općoj bolnici Zadar na svim COVID odjelima ukupno je hospitalizirano 19 pacijenata, od kojih je dvoje na respiratoru. Šest pacijenata s lakšim simptomima smješteni su u Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu.

Policijski službenici Policijske uprave zadarske u protekla 24 sata nisu evidentirali kršenja mjere samoizolacije.

Vaša reakcija na temu