Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Na predjelu Solituda će se graditi nova komunalna lučica

Na predjelu Solituda će se graditi nova komunalna lučica

Na tom području riješit će se problem nedostatka vezova

Sporazum o financiranju projektne dokumentacije za novu komunalnu lučicu u gruškom zaljevu potpisan je u utorak u palači Ranjina između Županijske lučke uprave, Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

Sporazum su potpisali župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković, a potpisivanju su nazočili i zamjenik župana Joško Cebalo, predsjednik UV ŽLU Dubrovnik Vido Raič te pročelnik UO za gospodarstvo i more Ivo Klaić.

Ovom prilikom je napomenuto kako će se tim projektom na predjelu Solituda riješiti pitanje vezova koje nije mogla obuhvatiti već izgrađena komunalna lučica Batala.

Vaša reakcija na temu