Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NA RUBU KARANTENE U Salima svaka druga kuća u izolaciji

NA RUBU KARANTENE U Salima svaka druga kuća u izolaciji

Jutros je napisano 30-tak uputnica za nova testiranja

Načelnik općine Sali Zoran Morović u razgovoru za HRT-ov Studio 4 rekao je da je jutros napisano nekih 30-ak uputnica za testiranje, a rezultati će biti večeras.

'U petak je bilo 20-ak osoba na nekoj proslavi, ali je vjerojatno i prije tog samog rođendana tinjalo u vrtićima i školi. Čitave obitelji te djece imaju koronu, crkveni zbor u Salima i među njima se dosta raširilo. Crkva je skroz zatvorena dok se ne smiri situacija.

Opskrba funkcionira.

Svaka druga kuća je u izolaciji. Mora doći do smirivanja situacije', rekao je Morović.

Podsjetimo, u mjestu Sali na Dugom Otoku došlo je do lokalne transmisije i to prije svega zbog nepoštivanja preporučenih epidemioloških mjera. Ustanovljeno da je u dva dana 39 osoba pozitivno na koronavirus.

Vaša reakcija na temu