Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Opara hvata zadnji vlak za tužbu protiv Društva Marjan,  hoće li doći na suđenje?

Opara hvata zadnji vlak za tužbu protiv Društva Marjan, hoće li doći na suđenje?

Splitski gradonačelnik tužio je aktiviste, ali sud izbjegava

Za sutra je zakazano novo, sedmo po redu, ročište u tužbi gradonačelnika Andre Krstulovića Opare protiv Društva Marjan. Opara zbog komentara na Facebooku članka kojeg su objavile Novosti traži 25 tisuća kuna za duševne boli.

U pitanju je bila priča oko zemlje na Prvoj vodi u suvlasništvu Oparine supruge i njegovom glasanju u Gradskom vijeću za vrijeme dok je bio član GV-a.

Opara Novosti nije tužio, ali Društvo Marjan jest. No, od ožujka 2018. do sutra zakazano je ukupno sedam ročišta, ali on se nije pojavio ni na jednom.

Gradonačelnik sutra gotovo da hvata zadnji vlak za svoju tužbu jer je sudac najavio da će odustati od izvođenja tog dokaza ako se ne pojavi u sudnici.


Vaša reakcija na temu