Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Na ulici u Zagrebu pretukao mladića jer je šetao u hrvatskom dresu Marka Livaje

Na ulici u Zagrebu pretukao mladića jer je šetao u hrvatskom dresu Marka Livaje

Ukrao mu je i dres

Uznemirujuć incident dogodio se 23. studenog 2022. godine oko 10 sati u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, doznaje Večernji list

Tom je prilikom, nekoliko minuta pred početak utakmice Hrvatske i Maroka na SP-u u Kataru, nepoznati počinitelj na pločniku presreo 19-godišnjeg mladića, tjelesno ga napao te mu uz prijetnje otuđio dres hrvatske reprezentacije. Razlog napada, potvrđeno je Večernjem listu iz zagrebačke policije, dogodio se jer je 19-godišnjak, inače Zagrepčanin, nosio dres Marka Livaje, hrvatskog reprezentativca i igrača splitskog Hajduka. 

Napadač je prema neslužbenim informacijama iz policije pripadnik navijačke skupine BBB. Napadnuti mladić je cijeli slučaj prijavio policiji koja još uvijek traga za počiniteljem. 

'Nepoznati počinitelj uz verbalnu prijetnju i uporabom tjelesne snage počinio razbojništvo nad 19-godišnjakom i otuđio hrvatski navijački dres. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku', kazali su iz PU zagrebačke, piše Večernji

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u Branimirovoj ulici u Zagrebu nekoliko BBB-a zaustavilo je vozilo i napalo 9-godišnje dijete koje je na sebi imalo dres Hajduka, također s potpisom Marka Livaje. Međutim, kod najnovijeg incidenta u Horvaćanskoj ulici napadu nije kumovao antagonizam navijača Dinama i Hajduka pošto je napadnuti mladić bio odjeven u hrvatski reprezentativno dres sa šahovnicom.

Vaša reakcija na temu