Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na upit navija li za Hajduk, Plenković je odgovorio da je navijač hrvatske reprezentacije

Na upit navija li za Hajduk, Plenković je odgovorio da je navijač hrvatske reprezentacije

Od darova je dobio raspelo, zastavicu Hajduka te parfem Mattan od Višnje Žužul

Nakon predizbornog skupa na Peristilu, premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković prošao je preko Rive gdje se odvija akcija 'Kupujmo hrvatsko' u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

Dobro raspoložen, komentirao je i upite o dijeti s obzirom na izložene delicije koje nije probao. 

- Kampanja je najbolja za liniju - nasmijao je.

Dobio je Plenković i poklon od hrvatskih proizvođača, raspelo, zastavicu Hajduka te parfem Mattan od Višnje Žužul s kojom se zadržao u razgovoru.


Otkrio je tako da zna sve epizode Prosjaka i sinova.

Upitan je i navija li za Hajduka s obzirom da je Dalmatinac, na što je odgovorio diplomatski da navija za reprezentaciju.

Inače, uz Plenkovića je bio i predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ministrica Gabrijela Žalac i gotovo cijela Vlada te kandidati za Europarlament, a kada je s mikrofona s pozornice pozdravljen premijer, zapljeskala je Riva. Kako Plenkoviću, tako i Jandrokoviću i Žalac i svim uzvanicima.

Tek u početku obilaska netko je doviknuo jedva čujno 'Lopovi', a ostalo je bilo samo podrška.

'Kupujmo hrvatsko' je, dodajmo, otvorio predsjednik HGK Luka Burilović, a svoje mjesto na Rivi je našlo preko 130 izlagača, od kojih je oko 30 posto iz Splitsko - dalmatinske županije.

Zadovoljstvo nije krio ni predsjednik Županijske komore Split Joze Tomaš ponosan na akciju u kojoj se prezentiraju i potiču hrvatski proizvodi.

Vaša reakcija na temu