Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NA ZENTI SE DOGODIO POKUŠAJ SUICIDA? Pred društvom pucao sebi u glavu

NA ZENTI SE DOGODIO POKUŠAJ SUICIDA? Pred društvom pucao sebi u glavu

Policija istražuje kako je ranjen 26-godišnjak

Splitska policija raspetljava ranjavanje iz vatrenog oružja u apartmanu na Zenti. Kako smo već izvijestili, 26-godišnji M. M. doveden je rano jutros u bolnicu u teškom stanju i liječnici mu se bore za život. Premda se jutros moglo čuti kako je ranjen tijekom igranja ruskog ruleta, čini se da to ipak nije bio slučaj.

Navodno se 26-godišnjak upucao pred društvom u apartmanu, i to nakon što je jedan put već povukao obarač Magnuma, no nije ispalio hitac. Izgleda da je u pištolju bio tek jedan metak. 

Kako neslužbeno doznajemo, M. M. je imao stanovitih psihičkih tegoba i navodno mu je bila propisana terapija. Sedmorica koja su se zatekli u apartmanu bili su na razgovoru u policiji. Uzeti su im uzorci krvi te napravljene parafinske rukavice kako bi se ispitalo je li tko od njih pucao.

Vaša reakcija na temu