Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na zidu klima, u domu toplina
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Na zidu klima, u domu toplina

Ovaj vrhunski uređaj kombinira visoku učinkovitost i sofisticiranu tehnologiju kako bi stvorio savršen ambijent u vašem prostoru

Visoko učinkovito grijanje i ugodno hlađenje u domu uz niske režijske račune tijekom cijele godine? Uz klima uređaj Comfort koji osigurava ugodne temperature tijekom toplih i hladnih dana promijenit će se način na koji doživljavate udobnost u vlastitom domu. Odaberite hlađenje i grijanje prostora koje je energetski učinkovito, ekološki prihvatljivo i prilagođeno modernim životnim stilovima i estetici prostora. 

TOP 5 razloga zašto odabrati klima uređaj za grijanje i hlađenje doma:

1. VISOKA UČINKOVITOST

Moderni (inverter) klima uređaji visoko su učinkoviti u pretvaranju električne energije u toplinu.

Klima uređaji rade poput toplinskih pumpi te za 1 kW električne energije daju 4 kW toplinske energije.

2. HLAĐENJE I GRIJANJE U JEDNOM UREĐAJU

Mnogi klima uređaji učinkovito i hlade i griju prostor

3. CIJENA

Niža cijena samog uređaja, energenata te troškova instalacije i održavanja u odnosu na većinu sustava za grijanje.

4. JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Za razliku od nekih tradicionalnih sustava grijanja, klima uređaji obično zahtijevaju manje održavanja. Redovito čišćenje filtera obično je sve što je potrebno.

5. FLEKSIBILNOST

Klima uređaji su često fleksibilniji i prilagodljiviji, omogućujući pojedinačno grijanje ili hlađenje određenih prostorija.


Naš #1 izbor pri odabiru klima uređaja za grijanje i hlađenje doma: 

Comfort Wi-Fi  A+++/A++ Moderni (inverterski) klima uređaji poput Maxon Comfort modela, energetske klase (A+++/A++) troše značajno manje električne energije. Inverter tehnologija i ugrađen grijač kompresora i kadice kondenzata osiguravaju stabilniji kapacitet grijanja i njegovu visoku učinkovitost pri izrazito niskim vanjskim temperaturama do -20 °C i nižih. Uz izvrsne performanse, uređaj je opremljen integriranim Wi-Fi modulom te premium funkcijama za ionizaciju zraka i senzorom za precizno održavanje temperature u prostoru.

• Visoka učinkovitost: A+++/A++

• SEER do 9,3

• SCOP do 4,6

• Brzo zagrijavanje prostora do željene temperature

• Precizna kontrola temperature

• Reverzibilni rad: hlađenje i grijanje u jednom uređaju

• Raspon učina grijanja: min~max: -20~+24 °C

• Grijač kompresora i kadice kondenzata

• Robusna vanjska jedinica

• Premium funkcije: Follow me i ionizator

• 5 godina garancije

Ovaj vrhunski uređaj kombinira visoku učinkovitost i sofisticiranu tehnologiju kako bi stvorio savršen ambijent u vašem prostoru. S Comfort klima uređajem ne samo da ćete uživati u ugodnoj temperaturi već ćete doživjeti novu razinu praktičnosti i luksuza u vašem domu.

Maxon Comfort dostupan je za hlađenje i grijanje prostora veličine od 30 m² do 70 m². Više o modelu, karakteristikama i cijenama uređaja saznajte OVDJE.

Više od 15 godina Maxon klima uređaji osiguravaju klimatizirani komfor u domovima diljem Hrvatske, regije i Europe. Maxon je hrvatski brand iza kojeg stoje specijalisti za klimatizaciju s preko 40 godina iskustva. MB Frigo Grupa generalni je distributer za Maxon klima uređaje i osigurava kompletnu tehničko servisnu podršku i rezervne dijelove.

Prije odluke o kupnji, preporučujemo da se konzultirate s našim profesionalnim instalaterima  kako bi odabrali model koji najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama i uvjetima. Gdje kupiti? 

www.maxon-klima.com 

Vaša reakcija na temu