Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nabava uredskog materijala vam uzrokuje stres? Vrijeme je za pouzdanog dobavljača
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nabava uredskog materijala vam uzrokuje stres? Vrijeme je za pouzdanog dobavljača

'Brza dostava nam je najvažnija, a našim partnerima ključna za poslovanje', poručili su iz Tramaxa

Već 30 godina splitska papirnica Tramax olakšava poslovanje svojim kupcima i partnerima. Brzina, kvaliteta i dostupnost jest ono što ove papirnice još i danas čini omiljenim među poslovnjacima diljem Hrvatske. Upravo zbog kontinuiranog unapređenja usluge, a samim time i iskustva za klijente, Tramax je najpoželjniji dobavljač uredskog materijala. Ne iznenađuje nas podatak kako više od 2500 poduzetnika upravo kod njih nabavlja robu. Sve što vam treba jednostavno možete naručiti bilo kada, jer kako nam kažu njihovi zaposlenici: 'Brza dostava nam je najvažnija, a našim partnerima ključna za poslovanje'.

Osim pristupačnosti, ove papirnice krasi i širok asortiman proizvoda iz domene uredskog i školskog pribora. Od informatičke opreme poput tinti, tonera i pisača do sitnog uredskog materijala kao što su pisaći pribor, klamerice i fotokopirni papir. Tu je još i njihova Art Shop trgovina specijalizirana za prodaju umjetničkog materijala.

U raznolikost njihovog asortimana možete se uvjeriti i sami. Sve što trebate je ukucati www.tramax.hr. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe, a ako vam je potrebna pomoć pri odabiru proizvoda, njihov tim vam stoji na raspolaganju. 

I da zaključimo, uz Tramax kao poslovnog partnera zaboravite na stres i gubitak vremena brinući se o opskrbi uredskim materijalom i vrijeme posvetite svom poslovanju. Već od prve narudžbe možete im dati povjerenje, a oni će ga svojim radom opravdati.

Pridružite se poslovnom svijetu bez brige već danas i razvijajte svoje poslovanje uz Tamax! Sve upite možete im poslati na info@tramax.hr.

Vaša reakcija na temu