Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Načelnik Podstrane predao donaciju sa Škorinog koncerta ravnateljici Centra Juraj Bonači

Načelnik Podstrane predao donaciju sa Škorinog koncerta ravnateljici Centra Juraj Bonači

Štićenici centra su me razveselili svojim veselim pričama i doživljajima

Načelnik Podstrane, Mijo Dropuljić, primio je danas ravnateljicu Centra Juraj Bonači, Snježanu Čotić, i nekoliko štićenika kako bi im predao sredstva koja su prikupljena na koncertu Miroslava Škore koji se održao na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja na šetnici u Strožancu.

Organizirali su ga Općina Podstrana, TZ općine Podstrana i braniteljske udruge iz Podstrane.

'Novac koji smo prikupili ide upravo Centru Juraj Bonači za uređenje njihovog igrališta. Tako su danas predstavnik braniteljskih udruga iz Podstrane Zdravko Galić i ravnateljica centra potpisali ugovor o donaciji.

Štićenici centra su me razveselili svojim veselim pričama i doživljajima s koncerta, a posebno im je ostalo u sjećanju jahanje konja na šetnici dan uoči Oluje. U znak zahvalnosti darovali su nam svoj likovni uradak i suvenire koje su sami izradili, zato im veliko hvala na tome.

Baš me veseli što smo mogli pomoći Centru čiji djelatnici ulažu veliki trud kako bi pomogli upravo onim stvarno potrebitima pomoći.

Zato i njima jedno veliko srce u svoje osobno ime i u ime štićenika Centra, a posebno štićenika iz Podstrane', objavio je Dropuljić.

Vaša reakcija na temu