Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Sinj.hr Nadogradnja i rekonstrukcija vrtića u Turjacima: Radove obišao gradonačelnik Miro Bulj

Nadogradnja i rekonstrukcija vrtića u Turjacima: Radove obišao gradonačelnik Miro Bulj

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 31.900,13 eura

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj i ravnateljica vrtića Bili cvitak Mirjana Pavić posjetili su radilište Dječjeg vrtića u Turjacima gdje se gradi armiranobetonski zid oko vrtića, nadstrešnica s južne strane objekta, te drvena krovna konstrukcija s pokrovom.

Također, uređuje se zelena površine ispred vrtića koja će dodatno obogatiti vanjski prostor, omogućujući djeci ugodno mjesto za igru na otvorenom.

Posebna pažnja posvećena je igralištu koje će biti opremljeno novim sadržajima, čime se nastoji potaknuti motorički i kreativni razvoj djece. Igralište će biti opremljeno drvenim pješčanikom, ljuljačkom s baby sjedalicom, vrtuljkom i ostalom opremom prilagođenom najmlađima. Ovi sadržaji ne samo da osiguravaju siguran prostor za igru, već i doprinose cjelokupnom razvoju djece kroz poticanje socijalnih interakcija i fizičke aktivnosti.

'Ovo ulaganje nije samo investicija u vrtić 'Ljiljan', već i u budućnost naše zajednice, jer kvalitetno obrazovanje i briga za djecu od najranije dobi temelj su za stvaranje uspješnog i stabilnog društva. Ovakvi projekti potvrđuju da je grad spreman ulagati u one najmlađe, osiguravajući im zdrav i sretan početak života', rekao je gradonačelnik.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 31.900,13 eura, a Grad je temeljem napisanog projekta dobio sufinanciranje od 14.067,95 eura iz drugih izvora.

Vaša reakcija na temu